Praktisch

Voor 1 op 1 begeleiding beschik ik over een lichte, ruime en comfortabele ruimte in mijn huis. Parkeren is gratis en het station Heemstede-Aerdenhout is op 5 minuten loopafstand. Desgewenst kunnen sessies online plaatsvinden, voor innerlijk werk geldt dit voor een gedeelte van de sessies. Als de omstandigheden daarom vragen, kunnen sessies ook in minimaal 2 intensieve blokken worden gepland, dat wil zeggen meerdere dagen (maximaal 3) met langere sessies achter elkaar. Sessies worden altijd in overleg ingepland.

De werkruimte

Opstellingen begeleid ik zowel fysiek als online. Bij fysieke opstellingen wordt de locatie in overleg bepaald. Ik werk met inachtneming van de RIVM richtlijnen met betrekking tot de verspreiding van COVID-19.

Tarieven

Voor particulieren reken ik 80 euro per contactuur. In bijzondere situaties of bij een minimuminkomen kan een kortingstarief worden toegepast.

Voor zakelijke dienstverlening, zoals begeleiding van professionals en organisatieopstellingen, wordt altijd een offerte op maat gemaakt.

Annulering

Wanneer je onverhoopt verhinderd bent voor een geplande afspraak, verzoek ik je vriendelijk dit uiterlijk 24 uur van te voren te laten weten. Bij annulering op een later tijdstip worden de kosten van de sessie in rekening gebracht.

Privacy

Privacy en bescherming van privacy gevoelige informatie is essentieel voor alle betrokkenen. Ik werk volgens de eisen die de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt. Concreet betekent dit onder andere:

  • Jouw gegevens of dossier worden zonder jouw uitdrukkelijke schriftelijke toestemming in geen enkel geval gedeeld met derden.
  • Alle gegevens en informatie worden alleen digitaal opgeslagen, in een beveiligde omgeving
  • Als bewaartermijn voor een dossier houd ik een periode aan van maximaal 2 jaar na de laatste ontmoeting
  • Je hebt altijd recht op inzage, correctie en verwijdering van de gegevens en jouw dossier
  • Je hebt altijd recht om gegeven toestemming, bijvoorbeeld om het dossier te delen met derden, weer in te trekken