Over mij

Mijn naam is Anke Zindler. In 2017 ben ik gestart met mijn praktijk voor leiderschapsontwikkeling. Ik heb de afgelopen jaren verschillende cliënten mogen begeleiden op hun weg om meer kracht in zichzelf te vinden middels innerlijk werk.

Een aantal jaar geleden kwam mijn persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling. Tot dat moment liep ik aan tegen negatieve patronen, die zich keer op keer manifesteerden. Ook had ik regelmatig moeite om de balans te vinden in de combinatie van een drukke baan en het moeder-zijn van twee (toen) jonge kinderen. En om te bepalen wat nu werkelijk “goed” was voor mij en daarnaar te leven. Ik stelde vaak (te) hoge eisen aan mijzelf.

Na een jarenlange zoektocht, waarin ik meerdere aanpakken heb geprobeerd, kwam ik in 2015 in aanraking met innerlijk werk. Het kwam op mijn pad, juist op een moment dat ik vastliep. Ik heb de sprong gewaagd en merkte al snel veranderingen. Ik leerde grenzen stellen, ik werd effectiever in mijn werk en vond steeds meer kalmte in mijzelf.  Ook mijn kinderen merkten het verschil, ik kan nu echt de moeder voor hen zijn die ik wil zijn.

De rust, voldoening en energie die het innerlijk werk mij nu al meerdere jaren geeft, gun ik iedereen.  Dat is de reden dat ik  met veel voldoening mijn cliënten begeleid op hun pad met deze bijzonder krachtige methode. Ik werk met een open, nieuwsgierige en liefdevolle houding en mijn benadering kenmerkt zich door respect en veiligheid voor mijn cliënten.

Mijn nieuwsgierigheid leidt ertoe, dat ik blijf leren en mijzelf zal blijven ontwikkelen. Zo heb ik mij inmiddels ook ontwikkeld in het systemisch fenomenologische werk, onder andere door middel van het begeleiden van opstellingen. Verdere ontwikkeling doe ik door middel van super- en intervisie, met opleidingen, literatuur en het uitwisselen van inzichten  met mijn collega’s die mij en mijn werkwijze verrijken.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en afgerond, waaronder:

En heb de volgende onderscheidingen gekregen: