Leiderschap

Persoonlijk leiderschap

Jouw persoonlijke ontwikkeling en het versterken van jouw leiderschap staan centraal in mijn aanpak. Mijn werkwijze is onder andere gebaseerd op innerlijk werk volgens de “3Keys to self understanding” methodiek. Innerlijk (affectief) werk is een bijzonder effectieve werkwijze waarmee je diepgaande en duurzame veranderingen aanbrengt in jouw leven. Waarmee je patronen doorbreekt die je energie kosten. Je geeft voorvallen in jouw leven een plek, zodat je weer verder kunt. En je bent in staat om op een gebalanceerde manier grenzen te stellen en keuzes te maken. Jouw veerkracht wordt vergroot en je zal meer rust ervaren in je leven door de ontwikkeling van een steviger innerlijk fundament. En als je kinderen hebt, zal je ervaren dat het ouderschap je makkelijker en fijner afgaat. 

Professioneel leiderschap

Wil je jouw carriere een stevige impuls geven? Voorwaarde voor wijs en betrokken leiderschap is zelfkennis en zelfvertrouwen. Hierbij is het cruciaal dat hoofd en hart met elkaar zijn verbonden. En dat je jouw leidende rol vervult vanuit authenticiteit, congruentie en balans. Dit bereik je door ruimte te scheppen voor jouw werkelijke waarden, passies en behoeften.  Door ruimte te maken voor de innerlijke stem en intuïtie, ben je in staat om positief en adaptief om te gaan met het nieuwe en onverwachte.

-Verandering is onvermijdelijk, persoonlijke groei is een keuze-

We kijken naar jouw carriere vanuit jouw natuurlijke kracht en beperkingen. En naar jouw persoonlijke geschiedenis en hoe die jou heeft gevormd. Door de onderliggende patronen bloot te leggen en daaraan te werken, ben je beter in staat om verbinding te maken met anderen, kan je beter met emoties omgaan, conflicten hanteren en anderen inspireren. Je zal merken dat jouw leiderschap zich verder ontwikkelt en dat je effectiever wordt in je werk.  Lees hier meer over de inhoud van dit programma

Diepgaand en intensief werk

Innerlijk werk vraagt behoorlijk wat tijd, denk aan een doorlooptijd van tenminste meerdere maanden. Het is diepgaand werk, omdat we jouw innerlijke beperkingen bij de bron aanpakken door te voelen en te ervaren. En het vraagt een veilige omgeving met discretie en privacy. Om de volle aandacht te kunnen richten op wie jij bent en wat je nodig hebt, werken we één op één. Op die manier heb je de tijd en ruimte die jij nodig hebt voor jouw ontwikkeling en uitdagingen.

Ben je benieuwd naar innerlijk werk? Je bent welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem gerust contact met mij op.